contrast4.jpgcontrast9a.jpgcontrast1d.jpgcontrast8.jpgcontrast1c.jpgcontrast1a.jpgcontrast1.jpgcontrast2.jpgcontrast9.jpgcontrast1b.jpgcontrast4c.jpgcontrast3.jpgcontrast2a.jpg

Mediji

Uvećanje slova:

Na teritoriji opštine Ivanjica rade tri lokalna elektronska medija i jedan kablovski operater, koji svojim programima obogaćuju informisanost gradjana. Pored njih, gradjani naše opštine imaju prijem signala nacionalnih televizijskih i radio stanica, medjutim u seoskim sredinama pokrivenost televizijskim signalom je prilično loša. Gradsko jezgro ima zadovoljavajući prijem slike i radio signala, zahvaljujući i opštini koja je na nekoliko kota postavila TV repetitore za prijem televizijske slike.Televizija „GOLIJA“, nalazi se u Ivanjici, smeštena je u prostorijama Doma kulture, u ulici Venijamina Marinkovića bb. Osnovana je 2007. godine i u privatnom je vlasništvu. Od RRA dobila je dozvolu za emitovanje programa kao lokalni elektronski medij na kanalu 31 UHF.

Telefon: 032-660-045 mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

JIP „IVANJIČKI RADIO“ je opštinsko javno glasilo smešteno u prostorijama Doma kulture u Ivanjici. Osnovan je 1993. godine. Signal ove radio stanice pokriva oko 70% teritorije opštine. Prema odluci RRA, svoj program emituje na FM području od 92,4 MHz. Programska šema je koncipirana tako da preovladjuje informativni program bogatog sadržaja. Ivanjički radio, direktno se može slušati i preko interneta (online).

Telefon: 032-661-303 web site: www.ivanjickiradio.com , mail adresa:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

Radio „JAVOR“ je osnovan 1997. godine. U privatnom je vlasništvu i nalazi se u ulici Miće Matovića bb. Prema odluci RRA, ova radio stanica emituje program na FM području od 106,2 MHz.
Radio Javor svoj program emituje digitalnom tehnologijom. Pokrivenost signalom na teritoriji opštine je 100%, kao i velika teritorija zapadne Srbije, a program ove radio stanice može se slušati posredstvom web sajta: www.radiostanica.com Pored zabavnog, radio emituje i informativni program.

Telefoni: 032-664-874 i 032-664-490. Web site: www.radiojavor.rs, mail adresa: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

 

 

 

Kablovska televizija „SBB“ u Ivanjici postoji već nekoliko godina. Za sada usluge ovog operatera koriste stanovnici šireg gradskog jezgra a stalno se radi na proširenju korisničke mreže. Ovaj operater omogućuje i usluge brzog interneta. Kablovsku televiziju trenutno koristi oko 2.000 domaćinstava.

Telefon: 032-660-270

Portal Opstine Ivanjica. Sva prava zadrzana. www.ivanjica.gov.rs
Klikni za čitanje selektovanog teksta! Omogućila Opština Ivanjica